SKANDERBORG: CS:GO Onsdag kl. 16.00-18.00

DKK 480,00 on the 1st of each month

CS:GO undervisning hver onsdag fra kl. 16-18 i vores center i Skanderborg.

I er velkomne til at komme og få en gratis prøvetræning, før I tilmelder jeres barn.

8 på lager

Første betaling: 01/06/2022

CS:GO undervisning hver onsdag fra kl. 16-18 i vores center i Skanderborg.

I er velkomne til at komme og få en gratis prøvetræning, før I tilmelder jeres barn.

DET FÅR I:

  • 2 timers undervisning om ugen
  • Der er også undervisning i skolernes ferier

UNDERVISNING I SPWN

Når dit barn går til holdtræning i SPWN, bliver gamingtid til kvalitetstid og dit barn bliver en del af et passioneret fællesskab. Nogle af nøgleordene til vores holdtræning er Samarbejde, Kreativitet, Problemløsning og Kommunikation.

HVAD ER CS:GO?

I Counter-Strike er en serie af klassiske skydespil, hvor man spiller på to hold. I Counter-Strike: Global Offensive, kæmper terrorister og anti-terroristerne imod hinanden. Det er et first-person shooter-spil, hvor man styrer en figur, der enten er terrorist eller anti-terrorist. Der er flere forskellige scenarier og det handler enten om at befri gidsler eller at placere en bombe. Enten er man på holdet, der skal placere bomben eller også skal man sørge for at undgå, at den bliver placeret.

Når man spiller CS:GO til eSport, spiller man på et hold af fem personer, hvor målet er at klare sig bedre end modstanderen og sørge for at likvidere sine modspiller. Derudover arbejder holdet med ar planlægge og eksekverer på deres strategier og hjælpe hinanden på vej mod samme mål.

.

Kontakt

Har du nogen spørgsmål til vores centre, medlemskaber, forespørgsler til bookinger i forbindelse med polterabender eller firmaevents, så udfyld endelig formularen, så svarer vi hurtigst muligt.

10 + 12 =