SKANDERBORG: Fortnite Tirsdag kl. 16.00-18.00

DKK 480,00 on the 1st of each month

Fortnite holdtræning hver tirsdag fra kl. 16-18 i vores center i Skanderborg.

I er velkomne til at komme og få en gratis prøvetræning, før I tilmelder jeres barn.

3 på lager

Første betaling: 01/06/2022

Fortnite holdtræning hver tirsdag fra kl. 16-18 i vores center i Skanderborg.

I er velkomne til at komme og få en gratis prøvetræning, før I tilmelder jeres barn.

Det får I:

  • 2 timers holdtræning om ugen
  • Der er også holdtræning i skolernes sommerferie

Holdtræning i SPWN

Når dit barn går til holdtræning i SPWN, bliver gamingtid til kvalitetstid og dit barn bliver en del af et passioneret fællesskab. Nogle af nøgleordene til vores holdtræning er Samarbejde, Kreativitet, Problemløsning og Kommunikation.

Hvad er Fortnite?

I Fortnite spiller op til 100 spillere mod hinanden, hvor der er mulighed for at kæmpe alle mod alle, to og to eller i hold af tre til fire spillere. Spillerne konkurrere om at blive den sidste person, duo eller hold på banen.

Spilet starter ved at spillerne shopper ud - uden våben - fra den såkaldte Battle Bus, der flyver højt over banen. Når de lander, handler det om at indsamle våben, medicin og andre ressourcer, der er spredt rundt på den store bane. Målet er at angribe samt eliminere modstanderne, holde sig selv i live og forblive inden for det sikre område.

Løbende i spillet skrumper banen ind på grund af en faretruende storm, der tvinger spillerne til at komme tættere på hinanden og angribe hinanden.

Kontakt

Har du nogen spørgsmål til vores centre, medlemskaber, forespørgsler til bookinger i forbindelse med polterabender eller firmaevents, så udfyld endelig formularen, så svarer vi hurtigst muligt.

13 + 12 =