AFK-medlemskab

DKK 149,00 on the 1st of each month and a DKK 149,00 sign-up fee

Som den første moderne netcafe, eller rettere gaming-lounge, har vi lanceret gaming-medlemskaber!

Med vores AFK-medlemskab får du for 149 kr. om måneden det sjoveste medlemskab!
Det giver dig 8 timers gaming sat ind på din konto i dit foretrukne center – hver d. 1.

Der er et tilmeldingsgebyr på 149 kr., der sikrer, at dit medlemskab begynder med det samme.
Hvis du tilmelder dig fra d. 2-31. i en måned, vil du ikke betale andet end tilmeldingsgebyr, som reelt bare er denne måneds medlemsbetaling.

Tilmelder du dig d. 1 og der i checkout står betaling for både medlemsbetaling og tilmeldingsgebyr, så sætter tilmeldingsgebyret ind på din SPWN-konto.

Første betaling: 01/11/2022

AFK-medlemskab

Et AFK-medlemskab koster 149 kr. om måneden, som du automatisk betaler og så indsætter vi 8 timer på din konto. Med et BRB-medlemskab betaler du under 19 kr. pr. time og du sparer 25  % af normalprisen pr. enkelt time.

AFK-medlemskabet er til dig, der gamer i én af vores lounges 2-4 gange om måneden.

Hvordan fungerer det med et medlemskab hos SPWN?

Du tilmelder dig her på siden - og så sørger vores system for, at du helt automatisk betaler hver måned. Vi indsætter timerne på din konto i centret hver måned d. 1, så de er klar til, du kommer og gamer. Du behøver altså ikke at tænke på, om du har timer, når du kommer i centret. Hvertfald ikke omkring d. 1.

Hvad hvis jeg ikke får brugt timerne i en måned?

Hvis du ikke får brugt dine timer i én måned, så sker der ikke noget. De forsvinder ikke, før du bruger dem. Det betyder bare, at du så har lidt ekstra måneden efter.

Moderne netcafe eller gaming-lounge?

Hos SPWN betragter vi os selv som meget mere end en netcafe. Vi er mere en moderne netcafe og faktisk passer gaming-lounge endnu bedre på os. Vi elsker gaming og at skabe den gode gaming-oplevelse for vores gæster. Det betyder, at vi har brugt lang tid på at skabe stemning i vores centre i Skanderborg, Kolding og Horsens. Du mærker det med det samme, du træder ind af døren - og gamer eller ej, så kribler det i hele kroppen for at komme igang med at game.

Vi synes, at det giver mening, at man kan få gaming på medlemskab i en verden, hvor man kan tegne et medlemskab til alt. Derfor har vi sammensat tre forskellige typer gaming-medlemskaber til. Der er helt sikker også ét, der passer til dig.

Kontakt

Har du nogen spørgsmål til vores centre, medlemskaber, forespørgsler til bookinger i forbindelse med polterabender eller firmaevents, så udfyld endelig formularen, så svarer vi hurtigst muligt.

8 + 14 =