LAN-party

LAN-party er en sjov måde at mødes med vennerne eller kollegerne på. Der er ikke noget bedre end at bruge sin fritid på at hygge og game sammen. Men så driller teknikken, internetforbindelsen er ekstra langsom, og I er hurtigt løbet tør for ekstra forlængerledninger i huset.
Ønsker I at holde et LAN-party, hvor I ikke behøver bekymre jer om hverken plads eller teknik, så hold det hos SPWN eSport. Vi klarer alt det praktiske, så I bare kan møde op, smide teknikbekymringerne væk og dedikere jer fuldt ud til et fedt LAN-party med gaming på programmet.

Slip for teknikbøvlet –
hold dit LAN-party hos SPWN

I vores gaming-center har vi plads til at huse og forpleje 100 deltagere på én gang med mulighed for at booke hele centeret for jer selv. Ønsker I et mere aflukket og privat rum, kan I også booke vores VIP-rum, hvor der er plads til 12 deltagere.
Uanset hvilken størrelse og varighed jeres LAN-party har, står vi klar til at hjælpe jer med at skabe en uforglemmelig og ikke mindst gnidningsfri event, der passer lige til jeres behov og ønsker. SPWNs lokaler er her udstyret med solidt top performance gaming-udstyr, mens vi har caféen fyldt med snacks og drikkevarer. Kort fortalt, vi har de rette gaming-rammer til jeres event.

Slip for bøvl med teknikken derhjemme

I kan tage jeres eget gear med til at spille på

Lynhurtig internetforbindelse - så ingen lagging!

Café, hvor i kan købe lækre forfriskninger

Prissætningen for et LAN-party afhænger af dets varighed og omfang.

Hvad er et LAN-party?

Et LAN-party, også kaldt NET-party, er et arrangement, hvor en gruppe af mennesker mødes for at game. Deltagerne medbringer ofte deres eget computerudstyr til eventet, hvor de så kobler sig til det samme netværk. LAN står her for Local Area Network, hvilket på godt dansk betyder lokalt netværk.
LAN-parties kan variere gevaldigt i både størrelse, indhold og længde. Der eksisterer således store offentlige LAN-parties med flere hundrede deltagere, hvor fokusset f.eks. kan være på løbende konkurrencer i spiltitler som CS:GO, Fortnite, League of Legends eller Rocket League. Ved et privat LAN-party er der ofte fokus på samværet og gaming med vennerne, hvor man mødes hjemme hos hinanden i en mindre gruppe. Kendetegnet for alle typer LAN-parties er dog, at de varer hele natten – nogle gange op til flere dage.
Mænd fordybet i gaming hos SPWN eSport
3 mænd står i SPWN eSport ved computer stationerne

Arrangér dit næste
gaming-event hos SPWN

Firmaarrangement

Vi har pakkeløsninger på Temamøder, Teambuilding, Firmaturnering, Foreningsevent, faglige arrangementer
eller blot en hyggetur med gode kolleger.

Fødselsdag

Ønsker I at holde en fødselsdag, hvor I ikke behøver bekymre jer om hverken plads eller teknik, så hold det hos SPWN eSport.
Vi klarer alt det praktiske.

Turneringer

Indtil videre har vi blandt andet afholdt turneringer i CS:GO, Fortnite og League of Legends, men vi afholder også åbent hus arrangementer, netværksmøder og LAN.

Spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål i forhold til afholdelse af LAN-party, event-muligheder, gaming eller andet, så tøv endelig ikke med at kontakte os.
Hos SPWN er vores mission at skabe gode gaming-oplevelser i et trygt og udviklende miljø. Derfor står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål.
Du kan også finde svar på de oftest stillede spørgsmål i vores FAQ.