privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Persondatasikkerhed og Cookies der bruges i forbindelse med et køb hos SPWN, bliver altid behandlet fortroligt og sikkert. Alle indtastede oplysninger i forbindelse med et køb, anvendes kun til behandling af dine ordre. For at du kan indgå aftale med os på www.spwn.dk, har vi brug for følgende oplysninger: 

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos SPWN og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.spwn.dk er Michael Mikkelsen (mm@spwn.dk).

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.spwn.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Rettigheder

Som registreret hos spwn har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen af personfølsomme data. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til SPWN via e-mail: info@spwn.dk.

Når du gennemfører en ordre på spwn.dk, accepterer du, at vi sender dig op til flere e-mails i forbindelse med håndtering af din ordre. I processen med bestilling af din varer får du mulighed for at vælge hvorvidt du ønsker at modtage e-mails med tilbud, nye produkter, konkurrencer, events og turneringer.

Ved reklamations-/fortrydelse af din ordre, kommer der altid mere information om den videre proces til at afslutte sagen. Denne information foregår via e-mailkorrespondance til info@spwn.dk

Ris og ros

Har du ris eller ros at fortælle SPWN er du altid velkommen til at skrive til os på info@spwn.dk eller lave et opslag på Sociale Medier – Facebook, Instagram, TrustPilot. Vi er gamernes sted, så derfor vil vi altid gerne høre, hvor vi kan forbedre os. 

Klagegang

Hvis Medlemmet vil klage over sit køb af medlemskab, skal medlemmet henvende sig til SPWN via et personligt fremmøde eller på e-mail info@spwn.dk.

I tilfælde af uoverensstemmelser vedrørende Aftalen, kan du klage til Kundeservice på email eller pr. telefon. Såfremt du efterfølgende ikke mener, at problemet er løst, henviser vi til at sende en skriftlig klage til vores adresse eller en klage via email til info@spwn.dk. Senest 14 dage efter vi har modtaget din klage skal vi bekræfte modtagelsen over for dig. 

Vi træffer en afgørelse vedrørende klagen hurtigst muligt og som udgangspunkt senest tre måneder efter, at klagen er indgivet. I specielle tilfælde, som kræver særlige undersøgelser, kan der gå op til seks måneder, før der foreligger en afgørelse. 

Medlemmet kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. Hvis klagen udelukkende vedrører selve servicen eller faciliteterne, kan du klage til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, www.naevneneshus.dk. Du kan også benytte EUKommissionens online klageportal, http://ec.europa.eu/consumers/odr/ (primært relevant, hvis du bor uden for Danmark). 

Eventuelle uenigheder mellem dig og os kan desuden af begge parter indbringes for de almindelige domstole efter gældende regler herom. Sådanne uenigheder vil blive afgjort i henhold til dansk lovgivning.

Hvis en klage indsendes til EU’s online klageportal, skal SPWN’s e-mailadresse info@spwn.dk angives.

Cookies politik

Spwn.dk bruger Cookies til at optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. En Cookie er en tekstfil, som vi gemmer på din computer, for at kunne holde styr på hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En Cookie indeholder kun tekst, det er ikke et program og indeholder ikke virus. 

Desuden hjælper Cookies os også med:

  • At huske og holde styr på, hvad du har lagt i kurven.
  • Om du har besøgt siden tidligere.
  • Om du er logget ind og hvilket sprog og valuta du gerne vil have vist på hjemmesiden. 
  • Forbedre hjemmesiden og sikre fuld udnyttelse af hjemmesidens service
  • Måle trafik og salg på www.spwn.dk
  • Målrette annoncering til unikke bruger og vise dig relevante tilbud.

Cookies bruges overordnet som en del af vores service til at vise dig så relevant indhold, som muligt.

Hjemmesiden indeholder Cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Sporing fra Google og Facebook.

Ønsker du ikke at vi bruger Cookies på din computer, kan du til enhver tid afvise eller slette dine Cookies ved at ændre dine indstillinger i din internet-browser. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden husker hvilke valg du har foretaget dig og hvilke produkter der er relevant for netop dig. 

For at slette dine Cookies kan du bla. gøre følgende i dine internet Explorer 

  • Funktioner -> Internetindstillinger -> Slet Cookies.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke på vores hjemmeside fra Cookiedeklarationen.

Dit samtykke gælder følgende domæner: 

Spwn.dk

esport.spwn.dk

gear.spwn.dk