Firmaarrangement

Firmaarrangement

SPWN har de perfekte rammer til et sjovt og anderledes firmaarrangement, hvis I gerne vil kombinere business & pleasure. Vi tilbyder pakkeløsninger, så I kan skabe det firma event, der passer lige til jeres virksomhed og team. Det kan for eksempel være i form af temamøder, teambuilding, firmaturnering, foreningsevent, faglige arrangementer eller blot som en hyggetur med gode kolleger – kun fantasien sætter grænser!
 
Uanset hvilken type firmaarrangement, I vælger, stiller vi selvfølgelig vores topudstyr til rådighed og skræddersyer lige de aktiviteter, som I måtte ønske. I kan her booke private VIP-rum eller sågar reservere hele centret for jer selv.

Firmaarrangementer

Vi har tidligere haft stor succes med at arrangere firmaarrangementer, der kickstartes med en kort introduktion til eSportens verden efterfulgt af en miniturnering, hvor kollegerne kan battle mod hinanden. Ofte rundes eventet af med et fagligt indlæg/møde, hvorefter alle deltagerne går hjem med en spændende og udfordrende oplevelse i bagagen kombineret med faglige aktiviteter.

Med firmaarrangementet følger forplejning og instruktørstøtte efter nærmere aftale. Er I interesseret i at holde jeres næste firmaarrangement hos SPWN, kan I kontakte os på telefonen 22 68 59 27 eller via mail på mm@spwn.dk, så hjælper vi jer med at sammensætte et solidt program for kollegerne. Det hele faciliteres af SPWN og er således ren plug and play.

I møder op 

– og vi klarer resten!

Hold jeres næste firmaarrangement hos SPWN eSport

SPWN kan rumme op til 100 deltagere på samme tid med tilhørende forplejning.

R

introduktion til esport

R

dyst i jeres egen miniturnering

R

forplejning efter aftale

R

op til 100 deltagere samtidig

R

mulighed for mødefaciliteter

R

Instruktør, der hjælper igang

Prissætningen for arrangementet er afhængig af varighed og omfang – så giv et ring på 2268 5927 eller send en mail til mm@spwn.dk (Michael Mikkelsen)  for en nærmere dialog herom.

Stemning i til turnering
Stemningen i centret

Vi samarbejder med

Vi samarbejder med

OMEN 15 Laptop
0
    Dine bestillinger
    Ingen køb endnu