FAQ

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål fra de praktiske til tekniske lige her backhand index pointing down

Hvor gammel skal jeg være?

SPWN er åbent for alle gamere uanset niveau. Vi har dog sat et aldersminimum på 10 år, hvilket er gældende både for vores holdtræning og drop in gaming. Hvis du er under 10 år, skal du således være i selskab med en voksen eller forælder. Er du 10 år eller over, behøver du ikke ledsages af en voksen. 

Må jeg tage mit eget udstyr med?

Ja, du må meget gerne tage dit eget udstyr med. Det inkluderer mus, tastatur og headset, hvilket du kan sætte til direkte i vores high performance computerskærme. Det er især oplagt, hvis du har lavet bestemt indstillinger på dit udstyr eller generelt bare fortrækker at anvende dine egne ting.

Hvad er et medlemskab?

Vi tilbyder 4 typer af medlemskaber: Gratis, AFK, BRB & ACE. Det er gratis at oprette sig som medlem og med et gratis medlemskab betaler du kun for de timer, du spiller. Vælger du derimod Away from the Keyboard, Be Right Back eller ACE forudbetaler du for et bestemt antal månedlige gaming-timer. Derudover får du rabat på yderligere enkelt timer og SPWN-events.

Hvilket computerudstyr har vi?

I vores main room, også kendt som hovedrummet, kører vores PC’er med:
Intel core i5-9600K 3.7 6C
DDR4 16GB 2666 RAM
NVIDIA GeForce 2060 Super 8 GB
Windows 10 Pro
144 Hz skærm
 
I VIP kører vores PC’er med:
Intel core i7-9700K 3.7 GHz 8C
DDR4 32GB 2666 RAM
NVIDIA GeForce RTX 2070 Super 8 GB
Windows 10 Pro

240 Hz skærm

I OMEN room kører vores PC’er med:

Intel core i9-10850K 3.60 GHz 8C
DDR4 32GB 2666 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3080 Super 8 GB
Windows 10 Pro
240 Hz skærm

Hvilke spil tilbyder vi?

Vi har et omfattende spilkatalog 3000+, så der er noget til enhver smag. Det inkluderer store spiltitler som Counter-Strike, Fortnite, League of Legends, Rocket League, Apex Legends. Derudover har vi licenser til en lang række af spil, som du kan spille uden at have din egen profil. Det gælder for titlerne:

 • Among Us
 • apex legends
 • CS:GO
 • Fall guys
 • Fortnite
 • LoL
 • Rainbow
 • Roblocx
 • Rocket League
 • Valorant
 • Warzone

Hvad er eSport?

eSport står for elektronisk sport og referer til udøvelsen af spiltitler på computer, mobil eller consol. Ofte bruges eSport til at betegne professionelle gamere, der spiller på konkurrenceplan. I takt med, at eSport er steget i popularitet og gået fra at være et sportsligt nicheområde, udføres eSport dog også på breddeplan af gamere med varierende spilniveau.
 
Det fede ved eSport er, at alle kan deltage uanset alder, køn eller spilniveau. Det er den filosofi, vi har opbygget SPWN omkring. Derfor tilbyder vi i vores gaming-center både casual gaming og eSport til folk, der gerne vil droppe ind og spille i et behageligt gaming-miljø samt holdtræning og bootcamps til gamere, der vil styrke deres skills inden for en specifik spiltitel.
 

Hvad er et gaming-center versus en internetcafé?

Vi omtaler SPWN eSport som et gaming-center eller eSport-center. Det skyldes, at vi hos SPWN ikke kun tilbyder dig internetadgang, men sørger for at give dig hele gaming-oplevelsen for alle spilinteresserede fra toptunet computerudstyr, en skøn atmosfære, spil i massevisse og lækre snacks fra vores lille caféhjørne.

Hvad betyder plug and play?

Plug and play betyder, at du kan gå i gang med at spille, så snart du sætter dig foran computeren. Hos SPWN eSport skal du således ikke igennem en lang oprettelsesproces før du kan komme i gang med at spille. Computerne står tændte, når du ankommer, så du straks kan hoppe i gang med at game!

Du har også mulighed for at tage dit eget udstyr med og sætte din favorit mus, tastatur og headset direkte til vores computere.

Hvordan er SPWN bæredygtige?

Hos SPWN går vi op i at passe på miljøet, derfor har vi foretaget forskellige initiativer for at skabe et grønnere gaming-center. Vi får således al vores el fra vindkraft leveret af danske vindmøller. Derudover sælger vi mad og drikke i genanvendeligt emballage, mens en god del af vores møbler er lavet af genbrugsmateriale. Du kan læse mere om vores tiltag på siden om bæredygtighed.

Spørgsmål?

Hvis I har nogen spørgsmål omkring vores holdtræning, instruktører, esports-holdene
eller I kunne tænke jer en rundvisning i centret, så tøv ikke med at kontakte os.
Vores mission er at skabe gode gaming-oplevelser i et trygt og udviklende miljø.
Du kan også finde svar på de oftest stillede spørgsmål i vores FAQ.