Events og turneringer hos spwn esport

Events og turneringer

Hos SPWN vil vi gerne være dit favorit gaming-center. Udover vores faste åbningstider, hvor du har mulighed for
at droppe ind og game lige når det passer dig, arrangerer vi derfor både turneringer, eSport events og bootcamps
i løbet af året.
Her på siden kan du se vores kalender med spændende gaming events.

Events til enhver gaming smag

Til vores SPWN events har vi fællesskab, sjov og gaming i hovedfokus. Som deltager kan du dermed forvente en unik og underholdende gaming-oplevelse fra du træde ind ad dørene. Vi ønsker at omfavne alle typer af gamere fra nybegyndere til de letøvede og helt hardcore. Derfor går vi op i at tilbyde en bred vifte af events til enhver gaming smag og niveau.

Indtil videre har vi bl.a. afholdt turneringer i CS:GO, Fortnite og League of Legends, men vi afholder også åbent hus arrangementer, netværksmøder og LAN parties. Generelt er vi sprængfyldt med gode idéer til fremtidige events, så hold endelig øje med vores kalender for at se, hvad vores gaming-center byder på i nærmeste fremtid.
No event found!

Arrangér dit eget event hos SPWN

Udover at kunne deltage i SPWNs begivenheder, har du også mulighed for at arrangere dine egne arrangementer i vores flotte lokaler, f.eks. VIP eller MAIN room. Leder du efter et fedt sted at holde din næste fødselsdag, eller ønsker du at game med kollegerne til jeres kommende firmaarrangement, så står vi klar til at hjælpe med at arrangere en uforglemmelig gaming-dag i centret! 

Vi glæder os til at se dig i vores gaming-center!

Firmaarrangement

Vi har pakkeløsninger på Temamøder, Teambuilding, Firmaturnering, Foreningsevent, faglige arrangementer
eller blot en hyggetur med gode kolleger.

Lan-party

Ønsker I at holde et LAN-party, hvor I ikke behøver bekymre jer om hverken plads eller teknik, så hold det hos SPWN eSport.
Vi klarer alt det praktiske.

Turneringer

Indtil videre har vi blandt andet afholdt turneringer i CS:GO, Fortnite og League of Legends, men vi afholder også åbent hus arrangementer, netværksmøder og LAN.

Spørgsmål til vores events?

Hvis I har nogen spørgsmål f.eks. omkring vores events, eSports-holdene eller I kunne tænke jer en rundvisning i centret, så tøv ikke med at kontakte os. Vores mission er at skabe gode gaming-oplevelser i et trygt og udviklende miljø. 
Du kan også finde svar på de oftest stillede spørgsmål i vores FAQ.